letac logo 200

Школа данас

skola jesen

Основна школа „Душко Радовић“ данас има уређену школску зграду која броји 20 учиoница и већи број опремљених кабинета за извођење наставе у вишим разредима. Поред библиотеке школа поседујe рачунарску лабораторију у којој је смештено 15 персоналних рачунара, пројектор за мултимедијалне презентације и несметани приступ глобалној мрежи - Инетрнету.

Данас школу похађа oкo 800 ученика, смештених у по 16 одељења разредне и предметне наставе. О њиховом васпитању и образовању брине већи број учитеља и наставника, психолог, педагог, административно и помоћно особље. За леп осмех и здравље зуба задужени су стоматолози Дома здравља Нови Београд, који прегледе и интервенције врше у зубарској ординацији наше школе.

Ученици наставу похађају у две смене: плаву и црвену. Школа организује и целодневну наставу за ученике првог и другог разреда. Кроз тимски рад учитеља, деци је омогућено образовање, исхрана, игра и дружење са вршњацима... Настава у преподневним сатима почиње у 8 часова, док рад у послеподневној смени почиње у 14 часова. Плава и црвена смена се смењују  недељно.

У школи се реализују изборни предмети: веронаука и грађанско васпитање. У првом разреду лепо писање, у другом и трећем народна традиција, у четвртом чувари природе. За ученике виших разреда школа организује изборне спортове, информатику и рачунарство, француски и немачки језик. Енглески језик се учи од првог разреда основне школе.

Протеклих година потпуно је преуређена спортска сала у којој се поред наставе физичког васпитања реализују и многобројне спортске активности за ученике свих узраста. У школском дворишту наши ученици уживају у игрању кошарке, фудбала, рукомета.

Контакт информације

Контакт телефони

 • Директор
 • Секретар
 • Рачуноводство
 • Референт за
  финансијско
  рачуноводствене
  послове
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Педагог -
  психолог

Најновије вести

Републичко такмичење из биологије

Kњижевни кутак

Новобеоградска породична бициклијада

Дизајн сајта mzlaki icon Студио Мзлаки @ ОШ "Душко Радовић" 2021.